23/9/09

<Τορο> επι δυο ισον...2


Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Βασίλης Τοροσίδης, εκτός από τον τίτλο του MVP του μεγάλου ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, διεκδικεί και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη σε αυτές τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Απόψε έδωσε με την απόδοση του τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς, πετυχαίνοντας μάλιστα καθοριστικά γκολ που μεταφράζονται σε νίκες για τον μέτριο, ως τώρα, αγωνιστικά Ολυμπιακό.

Εκτός από τα δύο αποψινά του τέρματα, το ένα με εξαιρετική προσωπική ενέργεια, που ξεκίνησε κάτω από το κέντρο και το δεύτερο με κίνηση που θα ζήλευε σέντερ φορ κλάσης, έπαιξε και ως αμυντικό χαφ, αποτελώντας «κυματοθραύστη» των επιθέσεων των παικτών της ΑΕΚ, όταν η Ένωση είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Έτσι, μετά την Άλκμααρ και τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τοροσίδης γίνεται δήμιος και της ΑΕΚ. Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων», Βραζιλιάνος Ζίκο, πιθανόν να μην ήξερε τα ονόματα των περισσοτέρων παικτών της ομάδας όταν υπέγραφε, με εξαίρεση τους συμπατριώτες του. Ο «Τόρο» σίγουρα του έμαθε καλά το δικό του.
Η μονη χασουρα ειναι που χαλασα την διαιτα μου....Εμ,δεν θα παρεις μπυριτσα αμα βγεις?? Τι θα παρεις τσαι?? Αντε καλο βραδυ, καλο ξημερωμα ναχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: