23/12/12

Λένε ότι, αυτές τις ημέρες οι ευχές μας πιάνουν
γι' αυτό:
Κλείστε τα μάτια και κάντε μια ευχή!
 

 

10/12/12

Δεν το λέμε μόνο για να το λέμε.. Πρέπει να το κάνουμε κιόλας! Το αξίζουμε και μας ομορφαίνει, δεν είπαμε;;

 
 

         Καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!

 

6/12/12

......Κουβέντα να γίνεται!!!!!!!!!!!!


όχι οτι με αφορά, η αφορά κάποιον απο εσάς, αλλά έτσι , κουβέντα να γίνεται!!!!!


Πρόσφατα, εξω απο ενα γυμναστήριο σε μια μεγάλη πόλη της Γαλλίας,τοποθετήθηκε μια μεγάλη αφίσα με μια νέα, όμορφη, ημίγυμνη κια αδύνατη νεαρή κοπέλα, με την παρακάτω λεζάντα:
ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ Η ΦΑΛΑΙΝΑ?
Μια κυρια μεσης ηλικιας που δεν ειχε παρόμοια φυσικα χαρακτηριστικα με την νεαρή στην αφίσα του γυμναστηριου, γραπτως και δημοσιως με δικη της αφισα λέγοντας τα εξής:
Οι Φάλαινες περιτριγυρίζονται απο φίλους (δελφίνια, ιπποκαμπους, Θαλάσσιους ελέφαντες και περίεργους ανθρώπους). Έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, μένουν εγκυοι και γεννάνε αξιολάτρευτα φαλαινάκια.
Κανουν ωραία  παρεα με τα δελφινια τρώγοντας σαρδέλες και γαρίδες και παίζοντας στις θάλασσες, ταξιδεύουν σε εξωτικά μέρη οπως την Παταγονία, τα στενα του Bering και κοραλλιογενεις υφάλους της Πολυνησιας.
Οι Φάλαινές τραγουδούν θαυμάσια και εχουν υχογραφήσει και CD.
Zούν ελεύθερα, χωρίς ουσιαστικους εχθρους εκτός απο τον Ανθρωπο, ειναι αγαπητες και σεβαστες και τελουν υπο την προστασία πολλών οργανώσεων.Οι Γοργόνες δεν υπάρχουν!! και αν υπήρχαν, θα εκαναν ουρες εξω απο τα γραφεία των ψυχαναλυτων πάσχοντας απο κρίση ταυτότητας: Ειμαι ψάρι ή Ανθρωπος?
Οι γοργόνες δεν μπορουν να κανουν σεξ διότι οπως υποστηρίζει η μυθολογια, οποιος αντρας τις πλησιασει πεθαίνει και εξάλου μάλλον τους λείπει ο κατάλληλος "εξοπλισμός" για σεξ(αφου κάτω απο την μεση αυτο που διαθέτουν ειναι μια ουρά ψαριού). Χωρις σεξ, ουτε παιδιά μπορούν να κάνουν και τέλος πάντων, ποιος θα ήθελε να κάνει παρέα με μια κοπέλα που βρομάει ψαρίλα?
Με βάση τα παραπάνω η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη: ΝΑΙ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ!!!

Υ.Σ. Ζούμε σε μια εποχή που τα  media καθορίζουν το "ωραίο". Μονον οι αδύνατοι ειναι ωραιοι. Αλλά εγώ προτιμω να απολαμβανω παγωτο με τα παιδιά μου, ενα καλό δειπνο με τον συντροφό μου και καφέ με τις φιλες μου. Καθώς τα χρόνια περνούν, κερδίζουμε αργα αργα βάρος, κυριως διοτι μαζευουμε τοσες πληροφοριες και γεμίζει το κεφάλι μας σοφία. Οταν δεν χωράει αλλή σοφία το κεφαλι μας, η αποθηκευμενη γνώση διανέμεται στο υπόλοιπο σώμα μας.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ, ειμαστε υπερβολικα καλλιεργημένες, μορφωμένες, χαριτωμένες και χαρούμενες......
Απο σήμερα, οταν βλέπω τον κώλο μου στον καθρεφτη, θα σκέφτομαι: "Πω, Πω τι εξυπνη που είμαι!!!!!!!!!"

1/12/12

Δεκεμβρης......για μένα σημαίνει στολισμός, χρώματα, διάθεση

 πολλές πολλές μυρωδιές απο γλυκά....

Καλώς μας ηρθες καλώς σε βρήκαμε!!!

         Καλό μήνα